درجلسه کمیسیون نخبگان وآینده نگاری شورای عالی انقلاب فرهنگی آمار دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاههای آمریکا اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری مهر ،درچهل و چهار مین جلسه کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه گزارش مهاجرت تحصیلی دانشجویی در دنیا با تمرکز بر اطلاعات آماری کشورهای اسلامی و منطقه و همچنین جمهوری اسلامی ایران ،توسط رئیسکار گروه نخبگان ارائه شد.
از کشورهای اسلامی و منطقه اندونزی ،مالزی ،ترکیه و کویت مورد بررسی قرارگرفت و بیان شد درسال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ حدود ۸۰۰۰ دانشجوی اندونزیایی درآمریکامشغول به تحصیل بوده اندوسهم این تعداد دانشجودرکمک به اقتصاد آمریکا ۲۴۶ میلیون دلار بوده است.
همچنین این آمارنشان میدهد مهاجرت دانشجویان اندونزیایی در آمریکا وبالعکس طی بیست سال گذشته طبق یک برنامه جامع ومشخص صورت نگرفته است.
دراین جلسه اطلاعات آماری کشور مالزی بررسی شد که به تحصیل ۶ هزارو ۸۸۲ دانشجوی مالزیایی درکشورآمریکااشاره شد که این افراد کمک ۲۱۸ میلیون دلاری به کشورآمریکاکرده اند.
همچنین بیان شد طی سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ کشورمالزی برای تبدیل شدن به قطب علمی در شرق آسیا برنامه جامع و دقیقی را درپیش گرفته است.
بررسی داده های آماری کشور کویت نیزنشان داد درسالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ حدود ۷ هزار ۳۰۰ دانشجوی کویتی درآمریکا به تحصیل اشتغال داشته اند و سهم این تعداد دانشجودرکمک به اقتصاد آمریکا ۱۵۳ میلیون دلاربوده است.
همچنین بیان شد کشورکویت با الگوگیری از عربستان درصدد تدوین نقشه جامع علمی کشور به منظور تقویت نیروی انسانی خود است.
درادامه به افزایش ۴۲.۵ درصدی تعداد دانشجویان کویتی در آمریکا در سال ۲۰۱۴ نسبت به سال قبل نیز اشاره شد.
بر اساس آمار اعلام شده طی سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ تعداد ۱۱ هزار دانشجوی ترک در آمریکا مشغول به تحصیل بوده اند و دراین سال ترکیه مقام یازدهم را در ارسال دانشجو به آمریکا داشته و سهم آن در کمک به اقتصاد آمریکا ۳۹۷ میلیون دلار بوده است.
درسال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ تعداد ۵۲ درصد دانشجویان ترک درآمریکا در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل بوده اند و در حال حاضر بخش قابل توجهی از دانشجویان ترک در آمریکا در رشته های علوم انسانی مشغول به تحصیل هستند.
بررسی آمار دانشجویان ترکیه ای در آمریکا در هفده سال اخیر نیز نشان داد این کشور روند تقریباٌ ثابتی را در ارسال دانشجو به آمریکا داشته است.
دراین گزارش اطلاعات آماری جمهوری اسلامی ایران در خصوص مهاجرت تحصیلی دانشجویی به آمریکا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بیان شد در سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ حدود ۱۰ هزارو ۲۰۰ دانشجوی ایرانی در آمریکا مشغول به تحصیل بوده اند. ایران درسال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ مقام دوازدهم را درارسال دانشجو به آمریکا داشته است.
در ادامه این جلسه تعداد دانشجویان ایرانی در آمریکا در ۳۱ سال اخیر ارائه واشاره شد از سال ۱۹۸۳ تا سال ۱۹۹۹ تعداد دانشجویان ایرانی در آمریکا با رشد منفی مواجه بوده و از حدود ۲۰ هزار نفر درسال ۱۹۸۳ به حدودهزار و ۷۰۰ نفر در سال ۱۹۹۹ رسیده است. پس ازآن ازسال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ روند رشد با شیب ملایم همراه بوده بطوریکه درسال ۲۰۱۴ تعداد دانشجویان ایرانی در آمریکا به حدود ۱۰ هزارو ۲۰۰ نفر افزایش یافته است.
به نقل از خبر گزاری مهر
امین پرداز پارس قدیمی ترین موسسه اعزام دانشجو مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری
ویزا و پذیرش تحصیلی از دانشگاههای معتبر آمریکا و کانادا
خدمات ویزای کانادا و آمریکا:مشاوره تخصصی انواع ویزای کانادا و امریکا، نوبت سفارت امریکا، پرداخت ها، لیست و کنترل مدارک سفارت کانادا وامریکا ،سویس فی سفارت امریکا،اقدام انلاین ویزای کانادا،پر کردن فرم ds160 و فرمهای سفارت کانادا برای ویزای تحصیلی و….
ثبت نام زبان: TOEFL تافل و GRE جی ار ای ایران
IELTS ایلتس ، TOEFL ، GRE ، GMAT ، SAT و …تمام کشورها ( دبی,ترکیه،ارمنستان،باکو و …)
پرداخت های اینترنتی : کردیت کارت دلار امریکا کانادا یورو ، MONEY ORDER مانی اردر امریکا وکانادا ، PAY PALLپی پل،بانک ترانسفر،رزروبلیط،رزرو خوابگاه و …
مشاوره رایگان تحصیلی و بررسی شانس دریافت ویزای آمریکا و کانادا و بورسیه تحصیلی یا فاند توسط مشاورین مجرب
مزایا:
- قدیمی ترین موسسه دارای مجوز رسمی وزارت علوم در حوزه آمریکا و کانادا اخذ مجوز مهر ۱۳۸۳
- صدها پرونده موفق اعزام به بهترین دانشگاههای کانادا و آمریکا با شرایط بورسیه تحصیلی کانادا وامریکا و بدون آن در کلیه مقاطع ( از سال ۱۳۷۹ پرونده ها قابل رویت می باشد.)
- دفتر مستقر در کانادا ، نماینده دائم در امریکا با خط بین المللی ۸۴۲۸۱۵۴۰-۰۲۱ هرروز ۲۱-۱۹ به وقت تهران
- نمایندگی رسمی مراکز تحصیلی معتبر.
- انتخاب بهینه دانشگاه درامریکا و کانادا حتی برای متقاضیان بدون GRE یا حدنصاب زبان یا با معدل پایین
- هزینه مناسب: کارمزد خدمات را لطفا مقایسه فرمایید.