ویزای تحصیلی امریکا

افتضاحبدمتوسطخوبعالی (۴ رای, امتیاز: ۴.۷۵ از ۵)
Loading...

هر آنچه از صفر تا ۱۰۰ ویزای تحصیلی امریکا باید بدانید :

 

ویزای تحصیلی امریکا که شامل ویزای F دانشجویی، J تحقیقاتی و M برای متقاضیان ایرانی از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۰ یا ۲۰May 2011 به منظور تحصیل یا تحقیق در رشته های غیر حساس در آمریکا، برای متقاضی و وابستگان آنها میتوانند بصورت چند بار ورود صادر گردد.

ویزای صادر شده در کنسولگری های امریکا ویزای ورود میباشد و مدت اعتبار آن ربطی به زمانی که  متقاضی میتواند در آمریکا بماند ندارد.دانشجویانی که دارای ویزای تحصیلی F1 یا همراه F2 یا J1-J2 یا M1-M2  میباشند و دارای ویزای یکبار ورود یا Single  میباشند که دارای اعتبار ۳ ماهه است در صورت تمایل به تبدیل ویزا به ویزای چند بار ورود یا Multiple باید از خاک آمریکا خارج شده و در یکی از کنسولگری های آمریکا  تقاضای ویزای امریکا بدهند تا بتوانند ویزای آمریکای چند بار ورود دریافت نمایند.

ویزای تحصیلی امریکا

 

 

به محض دریافت پذیرش تحصیلی یا I20 از دانشگاه های آمریکا برای دریافت ویزا اقدام نمایید.

وقت سفارت آمریکا

اگر متقاضی دریافت وقت سفارت آمریکا هستید میبایست از کشور های اطراف اقدام نمایید. وقت سفارت آمریکا را میتوانید از طریق موسسه ما به آسانی و با حداقل کارمزد دریافت نمایید.

مشاوره ویزای امریکا

مشاوره ویزای تحصیلی،توریستی و تحقیقاتی آمریکا میبایست توسط افراد مجرب و دارای تجربه کافی در زمینه اعزام دانشجو انجام شود ، این شرکت آمادگی دارد در زمینه مشاوره ویزای امریکا شما را راهنمایی نماید.

پیکاپ ویزای امریکا

پیکاپ ویزای امریکا از دوبی پس از کلیرنس قابل انجام می باشد. همچنین شما میتوانید ، پیکاپ ویزای امریکا را از طریق ما انجام دهید.

ویزای توریستی امریکا

تمام متقاضیان ویزای توریستی امریکا میبایست فرم DS160 را تکمیل نمایند.

پرکردن فرم DS160 

تمامی متقاضیان برای ویزاهای دانشجویی، توریستی، ویزیتوری، تحقیقاتی،کاری و …F,J,B,M  می بایستی فرم DS160 را پر نمایند.

ویزای فرد همراه

دانشجویان در حین تحصیل در آمریکا میتوانند همراه با خود در آمریکا داشته باشند.

متقاضیان ویزای F1,M1,J1 میتوانند برای همراهان خود درخواست ویزای F2,J2,M2  را ارائه نمایند.

در صورت موافقت سفارت آمریکا امکان دریافت ویزای امریکا برای همراهان فراهم میباشد.

شرایط اخذ ویزای ایالات متحده آمریکا با قصد برگشت

هر فردی که ویزای غیر مهاجرتی امریکا (شامل تمامی ویزاهایی که بمنظور تحصیل در آمریکا صادر میشوند) تقاضا میکند، ملزم به نشان دادن مدارکی دال بر قصد برگشت به مملکتش است. بار ثابت کردن این امر بر دوش متقاضی است، تا بتواند داشتن وابستگی به مملکتش را به اثبات برساند و آنچه که ” قصد غیر مهاجرتی” نامیده میشود را تصدیق نمایید.

طی مصاحبه جهت اخذ ویزای دانشجویی امریکا ، از شما در مورد قصد بازگشت به مملکت تان بعد از اتمام تحصیلات سوال خواهد شد.

فتوکپی از قباله های املاکی (زمین، خانه، آپارتمان، مغازه، تجارت) که به شما و یا خانواده تان تعلق دارد را همراه خود داشته باشید همچنین اوراق و صورتحسابهای بانکی تمامی حسابهایی که شما و خانواده تان در کشورتان دارید نیز مفید خواهد بود.

در صورتیکه کارفرمایی دارید که مایل است هنگام بازگشت به وطن، شما را استخدام کند، نامه ای از طرف او همراه خود داشته باشید.

 

Sevis Fee سویس فی سفارت امریکا

پرداخت هزینه سویس فی Sevis Fee برای همه دانشجویان متقاضی تحصیل در امریکا الزامی میباشد.

  • مدارک مربوط به دانشگاه محل تحصیل در آمریکا
  • مدارک تحصیلی در ایران
  • نمرات زبان Ielts,Toefl,GRE,Gmat,Lsat,Satو..

را همراه داشته باشید.

لیست کامل مدارک سفارت آمریکا را میتوانید از طریق ما دریافت نمایید.

مصاحبه ویزای آمریکا را میتوانید از طریق ما آموزش ببینید.

وقت مصاحبه سفارت آمریکا را میتوانید با کارمزد و سرعت مناسب دریافت نمایید.

 

ویزای تحصیلی آمریکا  F1 و زمان درخواست آن

پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا را که دریافت نمودید،برنامه ریزی اولیه برای تکمیل فرم ها و مدارک مورد نیاز سفارت آمریکا را انجام دهید.

پس از دریافت I20 فورا برای ویزای تحصیلی امریکا اقدام نمایید.

محل مصاحبه سفارت آمریکا را با توجه به سهولت رفت و آمدو زمان نوبت دهی انتخاب نمایید.

در ایران سفارت یا کنسولگری آمریکا وجود ندارد به همین منظور بایستی وقت مصاحبه آمریکا را برای یکی از کشورهای اطراف تنظیم نمایید.

وقت سفارت آمریکا در دوبی،ایروان،آنکارا،عشق آباد،باکو،کابل و… قابل دریافت است.

وقت سفارت امریکا در  کشورهای امارات متحده عربی ،ارمنستان، ترکیه، تاجیکستان، ترکمنستان، آذربایجان، افغانستان، اتریش،انگلیس و…قابل دریافت میباشد.

وقت سفارت آمریکا برای انواع ویزاهای دانشجویی F1,F2 ، ویزاهای تحقیقاتی J1,J2 ، ویزاهای توریستی B1,B2 توسط موسسه قابل دریافت میباشد

 

مصاحبه سفارت آمریکا را بایستی بصورت حضوری و صرفا با حضور شخص متقاضی انجام خواهد شد.

مبالغ درخواست ویزای تحصیلی آمریکا F1 یا تحقیقاتی J را بپردازید.

مبالغ Sevis Fee مورد نیاز سفارت آمریکا برای ویزای F یا J را بپردازید.

مبالغ سفارت آمریکا یا Sevis Fee را میتوانید از طریق ما با کارمزد پایین بپردازد.

مدارک مورد نیاز سفارت آمریکا برای هر کدام از متقاضیان متفاوت است ولی بصورت کلی مدارک زیر لازم است:

  • پذیرش یا فرم I20
  • فرم DS160
  • فیش سفارت آمریکا
  • وقت سفارت آمریکا
  • مدارک تحصیلی
  • مدارک مالی
  • پاسپورت یا گذرنامه

مصاحبه سفارت آمریکا جهت بررسی وضعیت ویزای آمریکای شما و شرایط تحصیلی گذشته و آینده شما صورت میگیرد.

افسر ویزای آمریکا شرایط قبلی و حال ویزای شما را بررسی مینماید.

در کل به شرایط علمی شما کاری ندارند، چون  I20 دارید.

شما بایستی ثابت نمایید که بعد از پایان تحصیلات در آمریکا به ایران باز میگردید.

مصاحبه شما میتواند به زبان فارسی یا انگلیسی باشد.

اگر به زبان انگلیسی برای مصاحبه تسلط ندارید معمولا کارمندان سفارت به زبان فارسی مسلط هستند. در غیر اینصورت میتوانید درخواست مترجم نمایید.

مدارک مورد نیاز سفارت امریکا بایستی نشان دهد شما یا حمایت کننده شما توان پرداخت هزینه های شما در حین تحصیل در امریکا را دارد.

حساب بانکی یا همان اعلام مانده بانکی (Bank Deposit) یا پرینت شش ماه را با خود همراه داشته باشید.

فرم های مالیاتی مربوط به درآمد گذشته شما نیز میتواند کمک نماید.

 

مدارک نشان دهنده بازگشت شما بعد از پایان تحصیلات در آمریکا:

  • اسناد مالکیت
  • نامه شغلی
  • مدارک مربوط به وابستگی به خانواده

 

زمان مصاحبه سفارت آمریکا:

مدت مصاحبه سفارت آمریکا برای دریافت ویزای آمریکا حدود ۱۰- ۵ دقیقه میباشد.

روند صدور ویزا:

روند صدور ویزای آمریکا شما بعد از مصاحبه سفارت آمریکا به زمان بررسی کلیرینس(Clearance) یا اف بی آی چک FBI Check شما بستگی دارد.

کلیرینس (Clearance) یا اف بی آی چک FBI Check از یک هفته تا یکسال ممکن است طول بکشد.

مدت کلیرینس به صورت عادی معمولا حدود دو ماه میباشد.

پیکاپ ویزای امریکا از دوبی پس از کلیرنس قابل انجام می باشد.

پیکاپ ویزای امریکا را می توانید از طریق ما انجام دهید.

ویزای تحصیلی آمریکا رابا کمک ما میتوانید با اطمینان بیشتری دریافت نمایید.

۴ Comments

  1. 1

    سروین عطایی

    اگر الان تنها اقدام کنم آیا همسرم بعدا می تواند با ویزای F2 اقدام کند ؟

    پاسخ
    1. 1.1

      امور مشتریان امین پرداز

      بهترین حالت اقدام برای ویزا همزمان می باشد . چنانچه بعدا بخواهید اقدام کنید ریسک ویزا خیلی بالا می رود.

      پاسخ
  2. 2

    شباهنگ

    در حالتی که فقط یک نفر از زوج ها پذیرش دانشگاه گرفته باشند اقدام برای ویزا چکونه خواهد بود؟ به واسطه فرد متقاضی به همسر او ویزا میدهند؟

    پاسخ
    1. 2.1

      امین پرداز

      سلام
      احتمال دریافت ویزا برای افراد متاهل بالای ۹۰ درصد می باشد و چنانچه یکی از زوجین موفق به اخذ پذیرش دانشجویی بشود، همزمان برای همسر و فرزندان وی نیز اقدام جهت اخذ ویزا میگردد.

      پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به شرکت امین پرداز پارس می باشد.